Камион за меѓународен превоз од Германија до Грција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија
80 Muenchen

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Грција
Greece


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 23 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 06.09.2017

Прашање

Прашање за понуда № 543247 со датум на товарење 04.09.2017 од Germany-80-Muenchen до Greece--Greece

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play