Товар за меѓународен превоз од Германија до Грција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија / Frankfurt am Main
60311 Frankfurt am Main

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Грција
10 Athens


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 8 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 02.04.2020

Вкупно растојание: 2,425 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2361886 со датум на товарење 02.04.2020 од Germany-60311-Frankfurt am Main Frankfurt am Main до Greece-10-Athens

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play