Товар за меѓународен превоз од Германија до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија / Bottrop
46483 Wesel

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија
10 Tirana


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 3 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.06.2019

Вкупно растојание: 2,022 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1838807 со датум на товарење 17.06.2019 од Germany-46483-Bottrop Wesel до Albania-10-Tirana

Контакти

Albania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play