Камион за меѓународен превоз од Германија до Бугарија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 29 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија
46 Bottrop

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија
10 Sofia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.04.2021

Прашање

Прашање за понуда № 2882177 со датум на товарење 15.04.2021 од Germany-46-Bottrop до Bulgaria-10-Sofia

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play