Камион за меѓународен превоз од Германија до Турција

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија
44 Dortmund

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
41 Kocaeli


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.10.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1365253 со датум на товарење 12.10.2018 од Germany-44-Dortmund до Turkey-41-Kocaeli

Контакти

Bulgaria
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play