Камион за меѓународен превоз од Германија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 4 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија
40 Düsseldorf

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
Macedonia


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 20 ton

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1905825 со датум на товарење 18.07.2019 од Germany-40-Düsseldorf до Macedonia--Macedonia

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play