Товар за меѓународен превоз од Германија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија / Giessen
35390 Gießen

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Veles
1400 Veles


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 23 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.06.2019

Вкупно растојание: 1,838 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1838759 со датум на товарење 18.06.2019 од Germany-35390-Giessen Gießen до Macedonia-1400-Veles Veles

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗ



Достапно на Google Play