Товар за меѓународен превоз од Германија до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија
28 Bremen

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија
10 Tirana


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.05.2019

Вкупно растојание: 2,113 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782347 со датум на товарење 17.05.2019 од Germany-28-Bremen до Albania-10-Tirana

Контакти

Albania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play