Камион за меѓународен превоз од Германија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија
20 Hamburg

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
10 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 100 kg.

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2034693 со датум на товарење 24.09.2019 од Germany-20-Hamburg до Macedonia-10-Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play