Товар за меѓународен превоз од Германија до Хрватска

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Германија / Dresden
01561 Ebersbach

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска / Varaždin
43000 Bjelovar


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.11.2019

Вкупно растојание: 854 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2141073 со датум на товарење 20.11.2019 од Germany-01561-Dresden Ebersbach до Croatia-43000-Varaždin Bjelovar

Контакти

Germany

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play