Товар за меѓународен превоз од Франција до Грција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Франција / Lille
59554 Bantigny

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Грција / Athens
145 68 Kryoneri


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 29.07.2019

Вкупно растојание: 2,896 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1918972 со датум на товарење 25.07.2019 од France-59554-Lille Bantigny до Greece-145 68-Athens Kryoneri

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play