ERAŠPED D.O.O

Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма

ERAŠPED D.O.O

Регистриран: 07.03.2017 18:28
Кориснички број: 119736-1

Србија
Град: Užice


Лице за контакт: ALEKSANDAR POPOVIĆ

Функција: Agent

Дополнителни информации

Информации за возниот парк

Полуприколка: 2
Ладилник: 10
Комбе: 1

Извршувани услуги

Превоз со ладилник камион
ШпедицијаДостапно на Google Play