Товар за меѓународен превоз од Данска до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Данска / Fredericia
7100 Vejle

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија / Tirana
1001 Tiranë


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.07.2019

Вкупно растојание: 2,404 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1916121 со датум на товарење 23.07.2019 од Denmark-7100-Fredericia Vejle до Albania-1001-Tirana Tiranë

Контакти

Macedonia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play