DOO MANKOM PETROVIC

Транспортна фирма / Превозник

 

Регистриран: 06.02.2017 15:26
Кориснички број: 2416579

Србија
Град:


Лице за контакт: DRAGANA KOVAC

Функција: logistic manager

Дополнителни информации

Јазици за контакт

English

Magyar

Српски

Држави во коишто фирмата работи

Austria

Bosnia and Herzegovina

Belgium

Czech Republic

Germany

Greece

Croatia

Hungary

Italy

Montenegro

Macedonia

Netherlands

Serbia

Slovenia

Slovakia

Информации за возниот парк

Полуприколка: 11
Ладилник: 1

Извршувани услуги

Превоз со ладилник камион
Транспорт на градежни материјали
Групен превоз
Превоз на цели товари
Превоз на нецелосни товари
Камиони за внатрешен транспорт
Превоз на текстилДостапно на Google Play