Товар за меѓународен превоз од Чешка до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Чешка / Pardubice
547 01 Náchod

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
34 İstanbul


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 21 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 01.03.2019

Вкупно растојание: 1,809 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1604616 со датум на товарење 25.02.2019 од Czech Republic-547 01-Pardubice Náchod до Turkey-34-İstanbul

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play