Товар за меѓународен превоз од Чешка до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 дена


Се товари од

Чешка / Prague
270 08 Krupá

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Турција / Istanbul
34285 Boğazköy


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.08.2022

Вкупно растојание: 1,873 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3706463 со датум на товарење 09.08.2022 од Czech Republic-270 08-Prague Krupá до Turkey-34285-Istanbul Boğazköy

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play