Камион за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска
51 Rijeka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
40 Varaždin


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Кој било

Тонажа: 200 kg.

Должина: 4

Волумен: 4 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 04.12.2017

Прашање

Прашање за понуда № 721178 со датум на товарење 28.11.2017 од Croatia-51-Rijeka до Croatia-40-Varaždin

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play