Камион за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска
51 Rijeka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
31 Osijek


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 07.12.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2171521 со датум на товарење 06.12.2019 од Croatia-51-Rijeka до Croatia-31-Osijek

Контакти

Croatia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play