Камион за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска
51 Rijeka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
Croatia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен: 120 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 29.11.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1445747 со датум на товарење 23.11.2018 од Croatia-51-Rijeka до Croatia--Croatia

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play