Товар за меѓународен превоз од Хрватска до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска / Varaždin
47000 Karlovac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Sabac
15300 Loznica


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.08.2019

Вкупно растојание: 556 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1968111 со датум на товарење 20.08.2019 од Croatia-47000-Varaždin Karlovac до Serbia-15300-Sabac Loznica

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play