Товар за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска / Varaždin
44330 Novska

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска / Rijeka
53202 Perušić


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 13.11.2019

Вкупно растојание: 287 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2120722 со датум на товарење 07.11.2019 од Croatia-44330-Varaždin Novska до Croatia-53202-Rijeka Perušić

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play