Товар за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска
40 Varaždin

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
10 Zagreb


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Кој било

Тонажа: 500 kg.

Тип: Стандарден-палети

Должина: 15.4

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 24.08.2019

Вкупно растојание: 85 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1971687 со датум на товарење 22.08.2019 од Croatia-40-Varaždin до Croatia-10-Zagreb

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play