Товар за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска / Osijek
33515 Orahovica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска / Osijek
32000 Vukovar


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 06.09.2019

Вкупно растојание: 107 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1992454 со датум на товарење 30.08.2019 од Croatia-33515-Osijek Orahovica до Croatia-32000-Osijek Vukovar

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play