Товар за меѓународен превоз од Хрватска до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска / Osijek
31400 Budrovci

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Zenica
72270 Travnik


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.06.2019

Вкупно растојание: 208 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1842237 со датум на товарење 18.06.2019 од Croatia-31400-Osijek Budrovci до Bosnia and Herzegovina-72270-Zenica Travnik

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play