Товар за меѓународен превоз од Хрватска до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска / Split
23000 Zadar

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија
40 Shkoder


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 24.05.2022

Вкупно растојание: 521 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3574183 со датум на товарење 20.05.2022 од Croatia-23000-Split Zadar до Albania-40-Shkoder

Контакти

Albania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play