Товар за меѓународен превоз од Хрватска до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска / Zagreb
10000 Sljeme

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Ohrid
6000 Ohrid


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 23.05.2019

Вкупно растојание: 1,053 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1782334 со датум на товарење 16.05.2019 од Croatia-10000-Zagreb Sljeme до Macedonia-6000-Ohrid Ohrid

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play