Товар за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска
10 Zagreb

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
40 Varaždin


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 7 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 1

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 06.06.2019

Вкупно растојание: 87 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1819537 со датум на товарење 05.06.2019 од Croatia-10-Zagreb до Croatia-40-Varaždin

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play