Камион за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска
10 Zagreb

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
20 Split


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 25 ton

Должина: 13.6

Волумен: 20 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 15.01.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1517957 со датум на товарење 09.01.2019 од Croatia-10-Zagreb до Croatia-20-Split

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play