Камион за внатрешен транспорт во Хрватска

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Хрватска
10 Zagreb

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Хрватска
Croatia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 13 ton

Должина: 8

Волумен: 50 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 16.04.2018

Прашање

Прашање за понуда № 968783 со датум на товарење 10.04.2018 од Croatia-10-Zagreb до Croatia--Croatia

Контакти

Croatia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play