Товар за меѓународен превоз од Бугарија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија / Stara Zagora
6000 Stara Zagora

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Pristina
10000 Priština


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 27.07.2019

Вкупно растојание: 568 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1915650 со датум на товарење 23.07.2019 од Bulgaria-6000-Stara Zagora Stara Zagora до Serbia-10000-Pristina Priština

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play