Товар за меѓународен превоз од Бугарија до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија
58 Pleven

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
20 Shtip


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 10 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 105 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 27.07.2019

Вкупно растојание: 383 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1915675 со датум на товарење 25.07.2019 од Bulgaria-58-Pleven до Macedonia-20-Shtip

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play