Товар за внатрешен транспорт во Бугарија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија / Pazardjik
4640 Rakitovo

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија
10 Sofia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 5 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 4

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.09.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1300105 со датум на товарење 13.09.2018 од Bulgaria-4640-Pazardjik Rakitovo до Bulgaria-10-Sofia

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play