Товар за меѓународен превоз од Бугарија до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија / Plovdiv
4000 Plovdiv

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Novi Sad
21000 Novi Sad


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.11.2019

Вкупно растојание: 638 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2140992 со датум на товарење 20.11.2019 од Bulgaria-4000-Plovdiv Plovdiv до Serbia-21000-Novi Sad Novi Sad

Контакти

Bulgaria
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play