Товар за внатрешен транспорт во Бугарија

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија / Sofia
1000 Sofia

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија / Veliko Turnovo
5000 Veliko Tarnovo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.10.2018

Вкупно растојание: 223 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1369982 со датум на товарење 16.10.2018 од Bulgaria-1000-Sofia Sofia до Bulgaria-5000-Veliko Turnovo Veliko Tarnovo

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play