Камион за меѓународен превоз од Бугарија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија
10 Sofia

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
10 Skopje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 9 ton

Должина: 6

Волумен: 37 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 30.06.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1838842 со датум на товарење 15.06.2019 од Bulgaria-10-Sofia до Macedonia-10-Skopje

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play