Камион за меѓународен превоз од Бугарија до Македонија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија
10 Sofia

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија
Macedonia


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Otvoren kamion do 12t

Тонажа: 8 ton

Должина: 7

Волумен: 55 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 30.08.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1979194 со датум на товарење 24.08.2019 од Bulgaria-10-Sofia до Macedonia--Macedonia

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play