Камион за внатрешен транспорт во Бугарија

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Бугарија
10 Sofia

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија
Bulgaria


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Комбе

Тонажа: 2 ton

Должина: 4

Волумен: 14 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 23.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1904449 со датум на товарење 17.07.2019 од Bulgaria-10-Sofia до Bulgaria--Bulgaria

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play