Товар за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Trebinje
89230 Bileća

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
35 İzmir


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 21 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 03.07.2019

Вкупно растојание: 1,493 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1864126 со датум на товарење 28.06.2019 од Bosnia and Herzegovina-89230-Trebinje Bileća до Turkey-35-İzmir

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play