Товар за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Mostar
88360 Stolac

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
34 İstanbul


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 3 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 5

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.11.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1420173 со датум на товарење 14.11.2018 од Bosnia and Herzegovina-88360-Mostar Stolac до Turkey-34-İstanbul

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play