Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Banja Luka
78000 Banja Luka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Sanski Most
79000 Prijedor


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 25.03.2020

Вкупно растојание: 59 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2346770 со датум на товарење 19.03.2020 од Bosnia and Herzegovina-78000-Banja Luka Banja Luka до Bosnia and Herzegovina-79000-Sanski Most Prijedor

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play