Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Banja Luka
78000 Banja Luka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Brčko
76300 Bijeljina


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 10 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 08.07.2019

Вкупно растојание: 230 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1878448 со датум на товарење 03.07.2019 од Bosnia and Herzegovina-78000-Banja Luka Banja Luka до Bosnia and Herzegovina-76300-Brčko Bijeljina

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play