Товар за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина до Турција

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина
78 Banja Luka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
81 Düzce


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 23 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 86 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 19.04.2019

Вкупно растојание: 1,513 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1719281 со датум на товарење 17.04.2019 од Bosnia and Herzegovina-78-Banja Luka до Turkey-81-Düzce

Контакти

Romania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play