Камион за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина
78 Banja Luka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина
75 Tuzla


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 4 ton

Должина: 6

Волумен: 35 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 03.09.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1986331 со датум на товарење 28.08.2019 од Bosnia and Herzegovina-78-Banja Luka до Bosnia and Herzegovina-75-Tuzla

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play