Камион за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина
78 Banja Luka

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина
Bosnia and Herzegovina


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 12 ton

Должина: 7

Волумен: 47 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 27.12.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1497118 со датум на товарење 21.12.2018 од Bosnia and Herzegovina-78-Banja Luka до Bosnia and Herzegovina--Bosnia and Herzegovina

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play