Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Bihać
77000 Bihać

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Mostar
88240 Posušje


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 1 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 28.06.2019

Вкупно растојание: 251 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1859772 со датум на товарење 26.06.2019 од Bosnia and Herzegovina-77000-Bihać Bihać до Bosnia and Herzegovina-88240-Mostar Posušje

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play