Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Tuzla
75320 Gračanica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Sanski Most
79260 Sanski Most


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Тандем

Тонажа: 3 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.08.2019

Вкупно растојание: 196 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1955898 со датум на товарење 09.08.2019 од Bosnia and Herzegovina-75320-Tuzla Gračanica до Bosnia and Herzegovina-79260-Sanski Most Sanski Most

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play