Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Tuzla
75000 Tuzla

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Banja Luka
78000 Banja Luka


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 06.03.2020

Вкупно растојание: 171 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2309452 со датум на товарење 03.03.2020 од Bosnia and Herzegovina-75000-Tuzla Tuzla до Bosnia and Herzegovina-78000-Banja Luka Banja Luka

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play