Камион за меѓународен превоз од Босна и Херцеговина до Германија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина
75 Tuzla

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Германија
Germany


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.07.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1906162 со датум на товарење 17.07.2019 од Bosnia and Herzegovina-75-Tuzla до Germany--Germany

Контакти

Germany

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play