Товар за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина / Goražde
73309 Brod

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Trebinje
89240 Gacko


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.08.2019

Вкупно растојание: 71 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1969165 со датум на товарење 20.08.2019 од Bosnia and Herzegovina-73309-Goražde Brod до Bosnia and Herzegovina-89240-Trebinje Gacko

Контакти

Bosnia and Herzegovina
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play