Камион за внатрешен транспорт во Босна и Херцеговина

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Босна и Херцеговина
72 Zenica

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина
Bosnia and Herzegovina


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Киперка

Тонажа: 4 ton

Должина: 4

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.11.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1419460 со датум на товарење 09.11.2018 од Bosnia and Herzegovina-72-Zenica до Bosnia and Herzegovina--Bosnia and Herzegovina

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play